Onze missie en visie

Infinity Foundation werkt aan een duurzaam en innovatief filantropisch systeem dat de hulpbehoevende mens wereldwijd vooruit blijft helpen, volgens een schaalbaar model, tot in de eeuwigheid.

Er wordt gewerkt met een sustainable inkomstenmodel en er worden daarbij Scaling Up en duurzaamheidsprincipes toegepast.

De Foundation werkt aan het creëren van een basisvermogen dat belegd gaat worden in solide projecten. Het rendement uit het basisvermogen wordt geïnvesteerd in filantropische initiatieven die passen binnen de doelstelling van de organisatie.

 

Aan het basisvermogen van de Foundation mag niet worden getornd en dat moet intact blijven. Zo ontstaat een duurzaam inkomstenstroom voor de foundation om filantropische projecten te blijven financieren tot in de oneindigheid.

 

Een deel van de projecten van de Foundation zal zo ontworpen worden dat ze zichzelf gaan financieren na een eenmalige investering.

 

Een voorbeeld ter illustratie: de Foundation bouwt een weeshuis met een supermarkt en/of Bed & Breakfast die inkomsten genereren. Met de inkomsten uit de commerciële activiteiten worden alle kosten betaald om het weeshuis te exploiteren. Zo kan de Foundation aan de hand van een eenmalige investering eindeloos veel weeskinderen blijven helpen aan een mooi leven en een gezonde toekomst zonder extra investeringen.

 

De Foundation initieert zelf filantropische projecten, maar werkt ook samen met andere betrouwbare hulporganisaties om haar doelen te bereiken en daardoor een maximale impact te hebben in de wereld.

Heb je vragen?

Kom met ons in contact!

    Naam:
    Email:
    Bericht: